- Må ha vært et stort våpen

De nærmeste naboene hørte en rekke skudd fra åstedet.

Hørte drapsforsøket: Skyteepisoden fant sted midt i et boligområde og flere av naboene hørte en rekke skudd fra åstedet. Politiet søker etter spor i området rundt idrettsparken på Jordal. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.
Hørte drapsforsøket: Skyteepisoden fant sted midt i et boligområde og flere av naboene hørte en rekke skudd fra åstedet. Politiet søker etter spor i området rundt idrettsparken på Jordal. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere av beboerne i Odalsgata i Oslo bor bare noen få meter fra steder hvor den 32 år gamle mannen i 20-tiden i går kveld ble skutt sju ganger i bryst og bekken.

En rekke av av naboene Dagbladet har vært i kontakt med fortalte at de hørte flere skudd fra Jordal idrettsområde i Oslo i går kveld rundt klokken 20. Men ingen av de så noe som helst til hendelsen.

Hørte mange skudd - Jeg hadde vinduet oppe og hørte rundt fem raske skudd, deretter en liten pause, og så to nye skudd, sier Linda Christiansen som er en av de nærmeste beboerne til åstedet.

- Det hørtes ut som det var et stort våpen etter lyden å dømme. I alle fall mer kraftig enn et lite håndvåpen, sier hun.

Nærmeste nabo til åstedet, Øyvind Myhren hørte også skuddene.

- Jeg lurte først på om det var fyrverkeri, men skjønte hva som hadde skjedd da jeg så blålysene fra politibilene, sier Myhren.  

Hverken han eller noen av de andre naboene i Odalsgata Dagbladet var i kontakt med i går kveld så noe til den dramatiske episoden som oppstod bare få meter fra dørkarmen deres.

Mannen skal han blitt truffet av opptil sju skudd i overkroppen, bekkenet og beina. Bilder fra åstedet viser at i alle fall fire kuler gikk gjennom sideruta på førersiden.

- Vi vet ikke om han kan ha hatt på seg skuddsikker vest. Klærne som offeret hadde på seg vil bli sendt til politiet for teknisk undersøkelse, men vi har ennå ikke fått dem, opplyser vakthavende Kjell Aasheim til NTB.

- Skummelt En av naboene forteller at det har vært mye av det han mener er salg og bruk av narkotika i området der skyteeposiden fant sted.

En familie i Hedmarksgata forteller at de var ute og gikk i området da episoden fant sted, men at de verken hørte eller så noe.

- Det er skummelt at det skjedde så nærme uten av vi fikk det med oss. Vi ble først oppmerksomme på dette da vi så politilysene, sier en av familiemedlemmene.

FRAKTET BORT: Vitnene som meldte fra om drapsforsøket blir fraktet bort av politiet. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.
FRAKTET BORT: Vitnene som meldte fra om drapsforsøket blir fraktet bort av politiet. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET. Vis mer