- Må ordne mer gjennom seksuell kontakt

USAs president inviterte komiker opp på talerstolen. Se video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): George W. Bush fikk amerikansk presse til å riste av latter da han sammen med komiker Steve Bridges gjorde narr av presidenten og hans trøbbel med ord.

- Noen av mine internasjonale kritikere kaller meg arrogant. Jeg vil ikke engang kommentere det. De kan dra til helvete, sa Bridges, som Bushs dobbeltgjenger.

E-I-E-I-O

Kledd som en tro kopi av Bush, traff Bridges spikeren på hodet med sin etterlikning. Og Bush viste overraskende stor evne til selvironi da han spilte med på parodien.

- Vi må spre vårt budskap globalt og rundt i hele verden, og ikke minst internasjonalt, sa Bush.

Den andre Bush (Bridges) fulgte opp.

- Ok, la oss prøve dette. Konsentrer deg nå. Vi må forsterke protokollene om motvillighet ikke bare på formelle IAEA-møter, men også gjennom uformell (intercessional) kontakt, sa Bridges.

Bush fulgte opp med sitt vanlige miks av ord.

- Må ordne mer gjennom seksuell kontakt

- Vi må forsterke protokollene om motvillighet ikke bare på formelle E-I-E-I-O møter, men også gjennom seksuell (intersexuell) kontakt, sa Bush.

Middag og priser

Det hele fant sted på den årlige middagen til White House Correspondents, journalistene som jobber med politisk stoff i Washington D.C. Organisasjonen ble stiftet i 1914 for å bedre samarbeidet mellon pressen og det Hvite Hus.

Komiker Stephen Colbert opptrådde også. I tillegg til journalistene var flere amerikanske kjendiser tilstede i salen, som lo godt av presidenten. Journalistorganisasjonen delte også ut flere priser under middagen.

- Må ordne mer gjennom seksuell kontakt