Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tilbakekalles umiddelbart:

Maarud tilbakekaller Micropop med umiddelbar virkning

- Kan begynne å brenne.

Foto: Maarud
Foto: Maarud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Maarud trekker tilbake 3-pakk med mikropopkorn, med umiddelbar virkning. Årsaken er en liten risiko for at produktet kan begynne å brenne i mikrobølgeovn.

- Vi har fått henvendelser fra forbrukere som gir oss grunn til å tro at enkelte av våre mikropop-produkter kan begynne å brenne, selv når tilberedningsanvisningen følges. Bakgrunnen for dette er trolig at vi har byttet innerpose og olje til poppingen, sier administrerende direktør Chris Samways i Maarud.

Selskapet opplyser at sannsynligheten for at popkornet har denne defekten, er svært liten. Maarud har gjennomført 400 laboratorietester uten å klare å gjenskape problemet.

- Det viktigste for oss er våre kunders sikkerhet. Derfor har vi besluttet å kalle tilbake alle Maarud Micropop 3-pakk produkter med umiddelbar virkning. Vi ber alle som har kjøpt disse produktene om å ta bilde av best før dato stempel på siden og sende det til forbrukerkontakt@maarud.no med kontonummer, for å få pengene refundert. Du kan deretter kaste produktet. Vi beklager på det sterkeste overfor våre kunder, sier Samways.

Du kan også sjekke om produktet har best før mellom 25.10.2017 og 16.06.2018.

Produktet blir blokkert for salg til butikkene, og fjernes fra butikkhyllene så raskt som mulig.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling