Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Macaulay meldte faren til politiet

NEW YORK (Dagbladet): Steinrike Macaulay Culkin (15) ønsket at han var «Hjemme alene» forleden. I stedet måtte han ringe nødtelefonen etter hjelp fordi pappa Kit slo ham fordi han ikke ville rydde på rommet sitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg ba Macaulay rydde opp på det rotete rommet sitt, og lappet til ham da han nektet, fortalte Kit Culkin til politifolkene som kom til leiligheten på Manhattan.

Macaulay anmeldte faren for mishandling, men faren ble ikke arrestert og saken er overført til behandling i familieretten.

Macaulay har anledning til å forfølge saken og faren kan bli ilagt bot eller en kortere fengselsstraff. Han kan også få rettslig pålegg om å holde seg unna sønnen.

Stjernen fra «Hjemme alene»-filmene har en formue på rundt 300 millioner kroner. Foreldrene har slåss voldsomt om foreldreretten til Macaulay for å få kontrollen over disse pengene. De var samboere, men skilte lag i fjor og er nå bitre fiender. Etter filmsuksessen har foreldrene og Macaulays seks søsken levd av hans filminntekter.

Episoden inntraff ved firetida om ettermiddag, og Kit Culkin innrømmet at han slo sønnen. Han var også forbannet for at Macaulay har skulket skolen de siste ukene.

Tenåringsstjernen selv viser alle tegn på å være ulykkelig. Han har rykte på seg for å være vanskelig. Sammen med brødrene har han hatt øl-kalaser i leiligheten. Han har malt graffiti på veggene, og i fjor farget han håret sitt blått. Macaulay får elendige karakterer på skolen.