Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Macca mot elefantsex

Paul McCartney vil stoppe en elefant fra å ha sex i en spansk dyrehage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Eks-beatle Macca har fått med seg Jamiroquais Jay Kay i kampen mot elefantsexen. Bakgrunnen for protesten er at elefanten Rahnee må formere seg til tross for at den er blitt mishandlet før. De to musikerne vil flytte henne fra Valwo dyrehage til et tilfluktssted for mishandlede elefanter.

- Rahnee er en elefant som har blitt mishandlet i en årrekke av folk som burde visst bedre. Sjøl om jeg er sikker på at Valwo ikke vil påføre elefanten skade med vilje, er jeg dypt bekymret for planene om å bruke henne i deres formeringsplaner, sier Macca til musikknettstedet Music365.

Sirkus

Rhanee har tilbrakt livet sitt på sirkus. Den rundt 30 år gamle elefanten skal ha blitt mishandlet så kraftig at hun er mentalt forstyrret. Dyrehagen visste ikke hva Rahnee hadde vært i gjennom da de kjøpte henne til formeringsprogrammet sitt.

Det er dyreorganisasjonen Animal Defenders som har startet kampanjen til støtte for elefanten. De er redde for stresset hun påføres i kontakt med en hann. Organisasjonen frykter også at hun skal støte fra seg en eventuell unge, skriver de på hjemmesida.

Kjendisenes støtte

En rekke kjendiser støtter Animal Defenders kampanje mot dyremishandling. De er spesielt forbanna på sirkusene. Elton John, Oliver Stone og Kim Basinger er blant dem som vil stoppe bruk av dyr i manesjene.

- Dyresirkusets tid er over, og har ingen plass i moderne underholdning, skriver Elton John.

<B>ELEFANT-VENN NR 2:</B> - Dyresirkusets tid er over, og har ingen plass i moderne underholdning, sier en engasjert Elton John.
<B>ELEFANT-VENN NR 1:</B> Paul McCartney jobber nå for at elefanten Rahnee skal unngå å ha sex.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling