- Mac'en ikke immun

Brukere av Apple Macintosh har til nå godtet seg over at deres maskiner ikke vil få problemer ved årtusenskiftet. Men ikke le for tidlig, sier analyseselskapet Gartner Group.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Selv om selve Macintosh-maskinen og Apples operativsystem håndterer år 2000, betyr ikke det at det samme gjelder for programmene som brukerne har kjøpt, skriver Finansavisen.

- I motsetning til den allmenne oppfatning er Macintosh-brukere langt fra immune mot problemene knyttet til år 2000, skriver Gartner Group i en ny rapport, hvor det pekes på spesifikke problemer med vanlige programmer for Macintosh.

Selskapet mener at problemene faktisk kan bli størst for Macintosh-brukere, blant annet på grunn av manglende fokus på at også disse brukerne faktisk kan støte på vanskeligheter, samt at det ikke finnes programvareverktøyer for å finne og rette på 2000-problemer for Macintosh, slik det gjør for pc'er.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer