Australia:

Madalyn (21) falt fra klippe: Døde

Madalyn Davis hadde akkurat flyttet til Australia.

MADALYN DAVIS: Hadde nettopp flyttet til Australia Foto: Instagram
MADALYN DAVIS: Hadde nettopp flyttet til Australia Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Australsk politi etterforsker døden til britiske Madalyn Davis, etter at hun falt fra Diamond Bay-klippene øst for Sydney tidlig søndag morgen. Det melder The Sydney Morning Herald.

Den 21 år gamle kvinnen hadde flyttet til Australia en måned tidligere og skrev på Instagram at hun gledet seg til framtida i et annet land.

Ifølge avisa var Davis på en fest i Vaucluse lørdag kveld, og skal ha blitt med en gjeng for å se på soloppgangen langs de populære klippene.

DIAMOND BAY: Disse klippene er veldig populære blant influensere blant annet. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock
DIAMOND BAY: Disse klippene er veldig populære blant influensere blant annet. Foto: NTB Scanpix/Shutterstock Vis mer

Politiet i New South Wales sa at både politihelikopter og båter søkte etter 21-åringen fra klokka halv sju på morgenen. Fire timer seinere fant de liket hennes i vannet.

Anser dødsfallet som mistenkelig

Redningssentralen i området ble tilkalt da Davies ikke dukket opp etter at gjengen hun hang med hadde tatt flere bilder innenfor gjerdet hver for seg, og så samlet seg igjen.

Videoopptak flere lokale medier har fått tak i viser ifølge News en gruppe personer som klatrer over gjerdet søndag morgen og går ut på klippene. Det er foreløpig uklart hvorvidt dette er den samme gruppa som Davis var med.

Politiet i New South Wales anser dødsfallet som mistenkelig, men utelukker ikke at det kan ha vært en ulykke, skriver Sky News.

GLEDET SEG: Davies hadde lagt ut et innlegg til de 14.000 følgerne sine på instagram at hun gledet seg til å bo i Australia. Foto: Instagram
GLEDET SEG: Davies hadde lagt ut et innlegg til de 14.000 følgerne sine på instagram at hun gledet seg til å bo i Australia. Foto: Instagram Vis mer

Var bekymret

Ifølge The Sydney Morning Herald skrev en i familien hennes at de var bekymret da de ikke hadde hørt noe fra henne på søndag. Et av familiemedlemmene skrev på sosiale medier:

– Har noen sett Maddie? Har ikke fått tak i henne. Vær så snill å ta kontakt med oss om du var ute med henne i går natt.

Etter at dødsfallet ble kjent har venner og kjente uttrykt stor sorg i 21-åringens sosiale kanaler.

– Hjerteknust. Tenker på familien og dine nærmeste, skriver én.

– Forferdelig å få vite, håper noen tar vare på deg der oppe, skriver en annen.

Andre gang på kort tid

Dette er andre gang på fem måneder at noe sånt skjer her. I august døde en kvinne i slutten av 20-åra etter å ha falt ned de 30-meter høye klippene og truffet steinene under.

Vitner informerte den gang at kvinnen kan ha tatt bilder da hun falt.

Klippene er en populær destinasjon for å ta selfier og bryllupsbilder. Store deler av klippene er inngjerdet, men noen klatrer over gjerdene for å komme seg lenger ut på klippene for å ta bilder.

The Daily Telegraph skriver at både turister og fiskere har klatret over gjerdet i dag, til tross for dødsfallet i går.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer