«Madeleine gift i all hemmelighet»

Prinsesse Madeleine (21) og kjæresten Jonas Bergström (24) har giftet seg i all hemmelighet i Las Vegas, påstår et tysk ukemagasin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERLIN (Dagbladet): Som Mette-Marit har fått erfare, sparer ikke de tyske ukebladene på noe i friskt oppdiktede historier om Nordens kongelige.

Og det svenske hoffets aksjon for å stanse de verste utslagene av hetsjakta mot prinsesse Madeleine for snart fire uker siden, har åpenbart ikke hatt noen virkning.

I gårsdagens utgave av ukebladet «Welt der Frau» brettes historien om «Maddes» hemmelige giftermål ut over hele førstesida.

Ferietur i august

Det var under en ferietur til den amerikanske vestkysten i august Madeleine og hennes kjæreste Jonas angivelig benyttet sjansen til å gifte seg i et av bryllupskapellene i Las Vegas.

Ukebladet forteller at prinsesse Madeleine ikke med et ord har røpet sine gifteplaner for foreldrene før den 14 dager lange turen til USA.

- Hensikten med reisen er at vi skal bli bedre kjent med hverandre, hadde Madeleine sagt da hun ba om, og fikk, foreldrenes tillatelse til å legge ut på eventyrferden med kjæresten.

Og til et slikt ønske hadde verken dronningen eller kongen hjerte til å si nei, skal vi tro «Welt der Frau».

- Jeg har giftet meg

Ifølge bladet hadde dronning Silvia under en konfrontasjon på slottet nektet datteren å gifte seg med Jonas så lenge hun er så ung.

- Du er fortsatt så ung. Nyt tida med din Jonas. Det unner vi deg. Du kan gifte deg med ham seinere, skal slottsansatte ha referert fra den angivelig hissige samtalen mellom mor og datter.

Foreldrene omfavnet datteren da prinsesse Madeleine og Jonas kom hjem til Stockholm etter USA-ferien. Men latteren stivnet angivelig da Madeleine hadde følgende å fortelle:

- Mamma og pappa, jeg har giftet meg!

For å markere at hun mente alvor, viste Madeleine stolt fram gullringen på giftefingeren. Hun fortalte om et romantisk bryllup i et ikke navngitt Las Vegas-kapell.

- Hvordan kunne du gjøre dette mot oss? spurte kongeparet bebreidende.

Bryllup eller brudd?

I et annet tysk ukeblad, «7 Tage», er historien om Madeleine en helt annen. Der har prinsesse Madeleine angivelig brutt med Jonas Bergström etter at det skal ha dukket opp en ukjent kvinne som hevder at hun har en datter med Jonas.

Etter bruddet skal prinsesse Madeleine ha søkt trøst i armene til den britiske tronarvingen, prins William.

BARE LØGN?: «Welt der Frau» forteller i gårsdagens utgave at prinsesse Madeleine og Jonas Bergström har giftet seg i hemmelighet...
... mens «7 Tage» melder om at hun søker trøst i prins Williams armer etter bruddet med kjæresten.