«Madeleine gift i all hemmelighet»

Prinsesse Madeleine (21) og kjæresten Jonas Bergström (24) har giftet seg i all hemmelighet i Las Vegas, påstår et tysk ukemagasin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERLIN (Dagbladet): Som Mette-Marit har fått erfare, sparer ikke de tyske ukebladene på noe i friskt oppdiktede historier om Nordens kongelige.

Og det svenske hoffets aksjon for å stanse de verste utslagene av hetsjakta mot prinsesse Madeleine for snart fire uker siden, har åpenbart ikke hatt noen virkning.

I gårsdagens utgave av ukebladet «Welt der Frau» brettes historien om «Maddes» hemmelige giftermål ut over hele førstesida.

Ferietur i august

Det var under en ferietur til den amerikanske vestkysten i august Madeleine og hennes kjæreste Jonas angivelig benyttet sjansen til å gifte seg i et av bryllupskapellene i Las Vegas.

Ukebladet forteller at prinsesse Madeleine ikke med et ord har røpet sine gifteplaner for foreldrene før den 14 dager lange turen til USA.

- Hensikten med reisen er at vi skal bli bedre kjent med hverandre, hadde Madeleine sagt da hun ba om, og fikk, foreldrenes tillatelse til å legge ut på eventyrferden med kjæresten.

Og til et slikt ønske hadde verken dronningen eller kongen hjerte til å si nei, skal vi tro «Welt der Frau».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer