Madeleine og tvillingene «var ikke alene i leiligheten»

Politiet tror flere barn var i leileigheten da Madeleine forsvant 3. mai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) De nye politilekkasjene kommer etter at en av portugals mest erfarne politimenn i går tok over etterforskningen.

Familien McCann har til nå sagt at Madeleine var alene med sine to år gamle søsken, tvillingene Sean og Amelie, mens de var på tapasrestauranten på Ocean Club med sine venner. Deres venner har samtidig uttalt at deres barn var i deres egne leiligheter, og at de enkeltvis forlot middagen for å sjekke sine barn.

Men nå mener politiet å ha funnet svakheter i deres forklaringer.

- Det er ikke bare de samlede bevisene som tyder på at det var flere barn i McCanns leilighet. Beviser finnes også, etter avhør av andre mennesker som var på Ocean Club, at det bare var McCanns leilighet som ble besøkt av menneskene som deltok i middagen, sier politikilder til den portugisiske avisen 24 Horas.

Tvil om venns forklaring

Avisen kaster skygger over forklaringen til familiens venn Russell O\'Brien, som forlot middagen på restauranten klokken 21.35 og ikke kom tilbake før klokka 22. Rett etter slo Kate McCann alarm om at datteren var forsvunnet. O\'Brien har tidligere forklart at han sjekket sin syke datter da han var borte fra middagsbordet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer