Madeleine-saken: Mistenkt skal være tysk

Den nye mistenkte i Madeleine McCann-saken skal være en tysk mann.

FORSVANT: Britiske Madeleine McCann forsvant i Portugal i 2007. Nå skriver lokale medier at politiet undersøker en ny mistenkt. Foto: REX Shutterstock / NTB Scanpix
FORSVANT: Britiske Madeleine McCann forsvant i Portugal i 2007. Nå skriver lokale medier at politiet undersøker en ny mistenkt. Foto: REX Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tyskeren er under etterforskning for å ha begått overgrep mot barn. Han er en av to mistenkte som etterforskes av politiet i Portugal og Storbritannia, melder melder Sky News.

Det skal være tysk politi som har varslet politiet i Portugal og Scotland Yard om mannen.

Det er få forsvinningssaker som har fått så mye oppmerksomhet som Madeleine McCann-saken. Hele verden fulgte med etter at hun i 2007 forsvant fra en feriebolig i Praia da Luz i Algarve-regionen, sør i Portugal.

Foreldrene har aldri gitt opp håpet om å finne datteren.

Dagbladet meldte tidligere lørdag at portugisisk politi nå etterforsker en ny mistenkt. Det ble da meldt at det skulle være snakk om en utenlandsk, pedofil mann.

Intens etterforskning

Store britiske medier som Sky News og The Telegraph har også omtalt saken.

Den nye mistenkte skal ha blitt etterforsket for overgrep mot barn før Madeleine forsvant, skriver lokale medier. Informasjonen om vedkommende skal ha blitt gitt videre til Scotland Yard, skriver Sky News.

Da Madeleine forsvant i 2007, foregikk det en intens etterforskning. 15 måneder seinere avsluttet politiet etterforskningen. Saken ble åpnet på nytt i 2012.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer