Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Madeleine skadet 85-åring

Prinsessen kjørte inn i taxi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den svenske kvinnen var på vei hjem fra sykehuset da prinsessen kjørte inn i taxien bakfra. 85-åringen slo hodet i frontruta og så i nakkestøtten. Hun skal ha vært i sjokk og klagde i går kveld på smerter i nakken.

Madeleine var helt knust etter påkjørselen og var så nervøs at hun skalv.

Kollisjonen skjedde i en rundkjøring. Slottets informasjonssjef Ann-Christine Jernberg sier til Aftonbladet at prinsessen hadde stoppet helt opp bak drosjen. Hun trodde så at  taxien kjørte videre, tråkket på gassen og  Lexusen kjørte inn bilen. Det skal ifølge Jernberg ikke ha vært et kraftig smell.

- Hun feilbedømte rett og slett situasjonen, sier Jernberg. Prinsessen skal være lei seg og synes at hele hendelsen er forferdelig.

Taxisjåføren kjørte den eldre kvinnen hjem etter kollisjonen. Hun ville ikke undersøkes av en lege. Når det gjelder skadene på bilene visste ikke Madeleine hvilket forsikringsselskap hun hadde. Mertil Melin har ansvaret for de kongeliges bilpark og skal treffe sjåføren for å ordne opp. Han vil også ta kontakt med kvinnen som ble skadd i kollisjonen.

- Min venninne har kjørt prikkfritt i 50 år og aldri krasjet. Når det skjer for første gang, så blir hun påkjørt av selveste prinsessen, sier en venninne av 85-åringen til Aftonbladet.

NERVØS:  Prinsessen var så nervøs at hun skalv etter krasjen. Foto: SCANPIX
NERVØS: Prinsessen var så nervøs at hun skalv etter krasjen. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media