- Madeleines blod funnet i foreldrenes bil

Ble leid 25 dager etter forsvinningen. Kate McCann forberedt på drapssiktelse - ektemannen i avhør senere i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sky News bringer i ettermiddag opplysninger som kan forklare hvorfor Kate McCann nå har formell status som mistenkt etter sin egen datters forsvinning.

Portugisisk politi skal i går kveld ha konfrontert moren med at det har blitt funnet spor av Madeleine McCanns blod i en leiebil - som familien leide 25 dager etter at den fire år gamle jenta ble meldt savnet. Det forteller «en venn av familien» til Sky News.

Det skal dreie seg om en bil som Madeleine ifølge foreldrene aldri har befunnet seg i. Det er britiske spesialister som angivelig fant sporene, etter at portugisiske kolleger først hadde saumfart bilen uten resultater.

- Fru McCann fortalte [politiet] at det var helt umulig at Madeleines blod kan ha blitt funnet i bilen, og hun fastholder sin uskyld, forteller vennen ifølge tv-kanalen.

Kilden forteller videre at Kate, som foreløpig ikke er pågrepet, frykter at hun nå vil bli siktet for å ha hatt befatning med datterens død. Hun skal allerede i morges ha vært klar over at hun etter politiets mening har noe med forsvinningen å gjøre.Kates advokat uttalte til media i 14-tida at han har  forberedt henne på at en siktelse i forbindelse med datterens forsvinning kan være nært forestående.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer