Madoffs kone kastet ut av leiligheten

Ble nektet å ta med pelskåpe.

KASTET UT:   Myndighetene i New York tok torsdag beslag i luksusleiligheten til storsvindleren Bernie Madoff. Hans kone Ruth, som fortsatt bodde der, måtte flytte. Arkivfoto: AP Photo/Mary Altaffer/Scanpix
KASTET UT: Myndighetene i New York tok torsdag beslag i luksusleiligheten til storsvindleren Bernie Madoff. Hans kone Ruth, som fortsatt bodde der, måtte flytte. Arkivfoto: AP Photo/Mary Altaffer/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Myndighetene i New York tok torsdag beslag i luksusleiligheten til storsvindleren Bernie Madoff. Hans kone Ruth, som fortsatt bodde der, måtte flytte.

En talsmann for politiet sa at Ruth Madoff var til stede i leiligheten på Manhattans East Side da de kom for å overta både den og alt innboet.

Hun ba om å få ta med seg en pelskåpe, men fikk nei og forlot leiligheten bare med en liten veske. Det er ikke kjent hvor hun nå skal bo.

Madoff ble mandag dømt til 150 års fengsel for å ha stått bak det største bedrageriet i Wall Streets historie.

Leiligheten antas å være verdt rundt 45 millioner kroner, og i innboet inngår et Steinway-piano til en antatt verdi av over 250.000 kroner, klokker, lamper og lampetter til en verdi av vel 10 millioner kroner, og malerier, trykk og fotografier til over 9 millioner.

Pengene som kommer inn fra salget av leiligheten og innboet går til å rekompensere tusener av mennesker som ble svindlet av Madoff. Foruten leiligheten i New York er det også tatt beslag i en eiendom til 70 millioner kroner i Florida og en eiendom til 20 millioner kroner på Long Island. Han hadde også en eiendom og en yacht i Sør-Frankrike.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer