Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Madonna fikk datter

I natt fikk popartisten Madonna (38) sin første datter. Den lille veier nesten 3 kilo og har allerede fått navnet Lourdes Maria Monday. Faren til barnet er Madonnas trener Carlos Leon (30).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HELLE HØINESS

Barnet ble født klokken 01.00 norsk tid i natt på Good Samaritan hospital i Los Angeles, California.

-Både mor, far og barn er alle sammen i god form og hviler nå ut etter fødselen, sier Madonnas talskvinne Liz Rosenberg. Hun vil ikke informere om fødselen skjedde ved keisersnitt eler på naturlig måte. I stedet hilser hun fra den lille familien og takker for alle lykkeønskningene som er kommet inn fra fans rundt om i verden.

Barnets far, Carlos Leon, er opprinnelig Cubaner. Han er også Madonnas faste trener. Foreøpig er det ingen av dem som vil si om de skal gifte seg eller ikke.

-Han er ikke noen filmstjerne. Alle behøver ikke å være det. Han er mannen i hennes liv og de ble kjent for et og et halvt år siden i New York, sa pressetalskvinnen da graviditeten ble offentliggjort i april.