Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Madonna gravid

LONDON (Dagbladet): Madonnas PR-agent uttalte i går at Madonna (37) er gravid i fjerde måned. Faren er den kubanske treneren Carlos Leon (29), som hun har bodd sammen med i et år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Madonna har hatt lyst på barn i mange år. Nå er hun helt oppe i skyene. Siden hun fikk vite at hun er gravid, har hun ikke sluttet å smile, sier agenten Liz Rosenberg.

Artisten og skuespilleren Madonna er i Budapest hvor hun spiller inn deler av «Evita», filmversjonen av Andrew Lloyd Webbers musikal om Argentinas tidligere førstedame Eva Peron.

Det blir understreket at graviditeten ikke vil påvirke innspillingen, men filmproduksjonen vil bli trappet opp slik at opptakene kan sluttføres i løpet av seks uker. Regissøren Alan Parker håper å bli ferdig før noen kan se på Madonna at hun er gravid.

Madonna har ingen planer om å gifte seg med treneren, men han er like begeistret for nyheten om at et barn er på vei, som hun.

Madonna var gift med skuespilleren Sean Penn i fire år fram til 1989, og har siden hatt forhold til flere menn - deriblant skuespilleren Warren Beatty.

Etter eget utsagn kommer Madonna til å bli en ideell mor.

Hun planlegger å leve med babyen i Florida, og er i gang med å planlegge barnerommet.