Madonna «kjøper» datteren

LONDON (Dagbladet): Madonna (38) har inngått en avtale med elskeren Carlos Leon (29) om å kjøpe alle rettighetene til datteren Lourdes. Elskerens økonomiske framtid er sikret, men skulle forholdet bli slutt, får han ikke se datteren før hun er 18 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Avtalen ble inngått på et advokatkontor i California i julehelga. Ifølge den britiske avisa Daily Mirror inneholder denne avtalen en rekke punkter.

Først og fremst får Leon 1,8 millioner kroner for å fraskrive seg alle rettigheter til lille Lourdes, pluss en bonus på drøye 400 000 kroner ved signering av avtalen.

Ga seg

Leon får dessuten 1,7 millioner kroner i «årslønn» så lenge han er sammen med Madonna, og formelt er han ansatt i hennes produksjonsselskap.

Dersom forholdet tar slutt, skal Madonna betale ham åtte millioner kroner - mot at han fraskriver seg foreldreretten og ikke oppsøker datteren før hun fyller 18 år.

Carlos Leon nektet lenge å signere avtalen ifølge Daily Mirror. - Lourdes er like mye min som din. Jeg er hennes far og ikke til salgs, skal Leon ha sagt. Men Madonna fikk viljen sin til slutt, etter å ha økt tilbudet med noen kroner.

Streng mor

Madonna, som har en formue på 2,6 milliarder kroner, kommer nok til å skjemme bort sin lille datter. Men hun har også intensjoner om å være en streng mor, forteller hun i et intervju.

Hun vil forby Lourdes å se TV og forklarer det slik:

- TV er forgiftning. Å sette et barn foran TV-skjermen er forkastelig. I stedet bør man snakke med det, lese for det og oppmuntre det til å leke og være sammen med andre.

Hun vil oppdra Lourdes som kristen i den katolske tro. I den forbindelse ønsket mamma Madonna at selveste paven skulle velsigne Lourdes under en messe i Vatikanet. Da paven avslo, måtte Madonna ta til takke med et kapell i Miami.

MAMMAS: Lille Lourdes, her godt kamuflert på mamma Madonnas arm, får ikke treffe pappaen sin dersom det skulle bli slutt mellom han og mamma. Foto: EPA

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer