Madrid fikk real juling

LA MANGA (Dagbladet): Real Madrid- Real Zaragoza 1- 5. Lynsjestemning på Santiago Bernabeu da Real Madrid fikk rundjuling i går kveld. - De avslørte svakheter som kan bli et eldorado for en arbeidsom John Carew, sier RBK-spion Ola By Rise til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre dager før Rosenborg kommer på mesterlig besøk er Real Madrid i oppløsning. Supporterne hater president Lorenzo Sans og spillerne leverer ikke noe som helst.

- Da putene fløy i alle retninger og pipekonserten var på det sterkeste, satt jeg og syntes synd på Real-presidenten, sier Ola By Rise.

- Slik jeg opplever det er Real Madrid en gammel storhet uten sjøltillitt.

Og:

- Det verste for Real var at Zaragoza-seieren var helt fortjent i forhold til størrelsen på resultatet. Du trenger ikke ha sett mange fotballkamper for å finne åpenbare feil. Og i sin 4-2-3- 1 formasjon kjørte de seg fast og gjorde seg veldig sårbare for overganger. Hvis vi har en god dag tirsdag kveld, er det store muligheter for gjennombrudd etter vending av spillet på midtbanen.

Real Madrid sliter langt nede på den spanske ligatabellen. Og ifølge Ola By Rise var gårsdagens forestilling svakere enn den førsteomgangen Rosenborg fikk kritikk for mot Bayern München.

- Det er i hvert fall ingen grunn til å ha for stor respekt. Slik jeg ser det er det bare å slå til. For det er mulig å gjøre Real Madrid dårlige. Jeg visste det hadde problemer, men ante ikke at de var så store.

Men:

- Det kan også være en fare ved dette resultatet, sier Ole By Rise.

- Det hadde kanskje vært bedre for oss om Reals svakheter hadde blitt avslørt uten at de ble så kraftig straffet for det. Men samtidig kan ikke en kamp som denne gi dem sjøltillitt. For å være helt ærlig var det veldig skralt.