Guttetur

Mads (20) advarer etter øl-uhell

Ferien til Mads Bredeveien (20) ble brått avbrutt da han valgte å åpne ølen sin uten flaskeåpner. Nå advarer han andre.

UHELDIG: Det har ikke blitt mye tid til ferie for Mads Bredeveien (20), etter en uheldig hendelse da han skulle åpne ølen. Foto: Privat
UHELDIG: Det har ikke blitt mye tid til ferie for Mads Bredeveien (20), etter en uheldig hendelse da han skulle åpne ølen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige helg hadde Mads Bredeveien (20) akkurat ankommet huset i Kristiansand, hvor han og flere kompiser skulle nyte ei uke med ferie.

Gutteturen ble derimot ikke som han hadde planlagt, forteller Bredeveien til Dagbladet.

Saken ble først omtalt av Gudbrandsdølen Dagningen.

Like etter ankomsten bestemte gutta seg for å sette i gang ferien med en kald pils. I mangel på en flaskeåpner bestemte Bredeveien seg for å åpne glassflaska med en ølboks.

- Da skjøt jeg korken rett inn i øyet, og det startet å fosse inn blod, sier han.

Øyet hans var lukket da flatsiden på korken traff, men korken hadde et så sterkt trykk at den dyttet øyet innover. Dette førte til at noe sprakk i øyet, som startet blødningen, forklarer Bredeveien

- Var livredd

- Først fikk jeg intense smerter, og når jeg så blodet skjønte jeg at noe var alvorlig galt, sier Bredeveien.

Det har ikke blitt mye tid til ferie for Bredeveien etter dette. Om lag 15 minutter etter hendelsen mistet han synet, og da bestemte han seg for å dra rett til legevakten, forklarer han.

- Jeg var livredd. Det var en veldig skummel situasjon, innrømmer Bredeveien. Han forteller at han heldigvis hadde gode kompiser rundt seg, og det hjalp med å roe ham ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer