Drapet på Kim Wall:

- Madsen sendte melding til kona 20 minutter etter at Kim Wall døde

Drapstiltalte Peter Madsen inntok i dag på nytt vitneboksen.

FORKLARTE SEG VIDERE: Drapstiltalte Peter Madsen fortsatte i dag sin forklaring for Københavns byrett, der han står tiltalt for overlagt drap på Kim Wall. Foto: deadlinepress.dk
FORKLARTE SEG VIDERE: Drapstiltalte Peter Madsen fortsatte i dag sin forklaring for Københavns byrett, der han står tiltalt for overlagt drap på Kim Wall. Foto: deadlinepress.dk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Drapstiltalte Peter Madsen (47) har allerede forklart seg to ganger for Københavns byret, der han står tiltalt for overlagt drap på den svenske journalisten Kim Wall (30).

I retten i dag måtte Madsen forklare en tredje gang, og aktor Jacob Buch-Jepsen ville at Madsen skulle fortelle om en sms han sendte til sin kone i løpet av ubåtturen med Kim Wall, den 10. august i fjor.

Ifølge danske BT, som direkterapporterer fra rettssalen, sendte Madsen sms-en til sin kone klokka 23.25 denne kvelden - altså 20 minutter etter at Wall, ifølge Madsens forklaring, døde om bord.

- Litt på eventyr

​Sms-en lød som følger:

«Jeg er litt på eventyr med Nautilus. Har det godt. Seiler i havblikk og månelys. Dykker ikke. Kyss og klem til kattene».

Sms-en avsluttes med flere hjerte-emojis.

Aktor spurte i dag Madsen om Kim Wall var død på det tidspunktet denne meldinga ble sendt, hvilket Madsen bekreftet.

- Jeg har problemer med å forstå at du hadde overskudd til å sende en slik sms, men til å ikke ringe etter hjelp, sa aktor - og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer