Kripos-sjefen slår alarm

Mafia holder i alle trådene

Kripos har kartlagt mer en 50 organiserte, kriminelle nettverk i Norge. Hundrevis av personer er involvert og styres spesifikt av grupper med base i utlandet.

PÅGREPET: Kripos slo til mot denne personen som overleverte 40 kilo amfetamin på en parkeringsplass i Bærum, ifølge politiet. Saken er en av mange der bevis fra dekrypterte telefoner inngår. Kripos-sjef Kristin Kvigne mener Norge ikke må være naive i møtet med organisert kriminalitet, som nå finnes i alle politidistrikt i landet. Foto: Politiet.
PÅGREPET: Kripos slo til mot denne personen som overleverte 40 kilo amfetamin på en parkeringsplass i Bærum, ifølge politiet. Saken er en av mange der bevis fra dekrypterte telefoner inngår. Kripos-sjef Kristin Kvigne mener Norge ikke må være naive i møtet med organisert kriminalitet, som nå finnes i alle politidistrikt i landet. Foto: Politiet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer