Mafiasjef rømte gjennom kloakken

Illeluktende flukt for ettersøkt morder.

SOM PÅ FILM:  Giuseppe Setolas flukt fra politiet er Hollywood verdig. Den ettersøkte mafialederen kom seg unna ved å ta seg inn i kloakken.  Foto:  EPA/FRATTARI/Scanpix
SOM PÅ FILM: Giuseppe Setolas flukt fra politiet er Hollywood verdig. Den ettersøkte mafialederen kom seg unna ved å ta seg inn i kloakken. Foto: EPA/FRATTARI/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En av Italias meste ettersøkte kriminelle kom seg i går unna politiet i siste sekund. Fluktruten var av det illeluktende slaget; mafia-lederen stakk av gjenom kloakksystemet, melder AP.

Giuseppe Setola antas å være en av sjefene i den kriminelle Camorra-mafiaen, og er allerede dømt til livstid for drap. Det siste året har han imidlertid vært på rømmen etter at han stakk av fra husarresten han var gitt på grunn av et problem med øyet.

Seks drept Mens han har vært på flukt, antas han å ha planlagt og iverksatt drapet på seks afrikanske immigranter i Napoli i september. Politiet tror de seks ble drept for å hevne at afrikanerne drev handel med narkotika i byen. Narkotikahandel er en av mafiaens hovedbeskjeftigelser og den mest lukrative.

Drapene første til opptøyer og fikk italienske myndigheter til å sende 500 soldater for å bistå politiet i det voldsherjede området.

En rekke av mafiamedlemmene hans ble arrestert i et raid i oktober, men Setola kom seg unna.

Les også: Her arresteres mafiabossens kone

OmringetMandag hadde rundt 50 politifolk omringet skjulestedet hans i en liten leilighet i Trentola-Ducenta, men da de tok seg inn i den var han forduftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer