Maggie mest sexy

Den gamle jernladyen ruster ikke. Britiske parlamentsmedlemmer finner Lady Thatcher mer tiltrekkende enn lettkledde pin-uper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv i godt voksen alder får Margaret Thatcher britiske hjerter til å hamre litt ekstra - i hvert fall britiske parlamentsmedlemmer. En undersøkelse som blant annet omfattet 25 britiske parlamentspolitikere viste en litt spesiell tendens. Forsøkskaninene ble tilkoble en såkalt «opphisselses-monitor». Deretter ble de vist ni forskjellige bilder: Ett av Thatcher, av en svært lettkledd Denise Van Outen (britisk tv-stjerne), et lesbisk kyss, en edderkopp, en hodeskalle, en halvnaken mann og kvinne, et operasjonsbord (!), Jeremy Paxman og til slutt et bilde av Tony Blair.

Svært oppsiktsvekkende svettet 80 prosent av politikerne mest når bildet av Thatcher kom opp. Bare en politiker fant Tony Blair mest opphissende, skal vi tro Sky News.

Undersøkelsen ble gjennomført av forskere ved universitetet i West of England og Bristol. De er svært overrasket over resultatet.

- Ikke en eneste politiker innrømmet at de ble seksuelt opphisset av Margaret Thatcher, men det er vel ikke en ting man vil innrømme? spør dr. Kathy Sykes.

<B>DANKES UT:</B> Denise van Outen har ingen ting å stille opp med..
<B>DRONNING:</B> Mot baben Margaret Thatcher..