Magnus (7):- Jeg som gleda meg sånn til kunst og håndverk-timen

Mange sjokkerte barn og foreldre samlet seg utenfor Tårnåsen barneskole i formiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet):Det ryker ennå fra Tårnåsen barneskole i Oppegård kommune etter at politiet fikk melding om brannen i går klokken 20.23.

Fire gutter i alderen 11-13 år sitter onsdag formiddag i avhør hos politiet sammen med sine foreldre. Rundt om på skoleplassen vandrer sjokkerte foreldre og skoleelever.

- Jeg som gleda meg sånn til kunst og håndverk-timen jeg skulle ha i dag, sier Magnus Tunstad (7) som går i klasse 2B på skolen.

- Jeg gledet meg også til å gå på skolen i dag, fordi jeg skulle spille hovedrollen i et skuespill som heter «Vettene på sporet», og jeg hadde hovedrollen som Vetle, forteller broren Martin (9) Tunstad som går i klasse 4A.

Tøff dagMor Marina Tunstad sier til Dagbladet at det hele er trist.

- De er jo såpass små at de fortsatt gleder seg til å gå på skolen, påpeker hun. Kontaktlærer på 6. trinn, Tom Magnussen, forteller at det vil bli holdt møter med foreldre og med lærere gjennom hele dagen i dag. - Vi kommer til å ha et krisemøte på rådhuset, hvor jeg antar det mest aktuelle tema vil bli hvordan vi skal få tak i nye lokaler. Vi har jo heller ikke bøker eller noenting, alt har brent opp. En av elevene hadde den nydeligste samlingen av 160 plantearter på skolen som nå er borte. En annen liten jente var trist fordi hun hadde mistet crocks-skoene sine. Det hele er forferdelig trist, sier en preget lærer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer