Magnus Reitan selger palasset sitt for 40 mill.

Lokker med en Tesla sports-el-bil på kjøpet.

STORT NOK: Magnus Reitan har flyttet til byen og selger palasset på Nesøya, med el-bil på kjøpet.
STORT NOK: Magnus Reitan har flyttet til byen og selger palasset på Nesøya, med el-bil på kjøpet.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Hegnar.no):
I fjor høst slo Rema-arving Magnus Reitan til og kjøpte en byvilla på Frogner i Oslo vegg i vegg med hovedkvarteret til Petter Stordalens Choice Hotels.

Reitan la da 50 millioner kroner på bordet for Tannlegeforeningens townhouse i Frederik Stangs gate 20. Nå selger han sitt gamle hus i Taglugnveien 13 på Nesøya i Asker, skriver Finansavisen i dag.

Reitan kjøpte prakteiendommen for 28 millioner i 2003 og skal ha lagt minst 10 millioner i oppussing. Taksten er nå på 46 millioner kroner, men Reitan nøyer seg med en prisantydning på 40 millioner.

Tesla sportsbil følger med Vel vitende om at mange før ham har flyttet bort fra nettopp Nesøya og inn i større villaer i sentrum, har Reitan valgt å sukre huskjøpet litt ekstra. Han lar nemlig sin to år gamle Tesla el-bil bli med på huskjøpet. Interessenter kan dermed fyke forbi køen til og fra jobb i Oslo, skriver avisen.

Odd Kalsnes har fått oppdraget med å finne kjøper til sin kjempeeiendom. Magnus Reitan har også en betydelig større villa enn den storebroren solgte for to år siden. Samlet areal her er på 488 kvadratmeter med en tomt på innpå 3 mål.

HAR FLYTTET: Siv Beate og Magnus Reitan har flyttet til byen og selger palasset i Asker. Foto. Nina Hansen / Dagbladet
HAR FLYTTET: Siv Beate og Magnus Reitan har flyttet til byen og selger palasset i Asker. Foto. Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Det er en standard helt uten like. De har brukt mye penger på dette. Strandlinjen er en ordentlig beach som du må til Rivieraen for å se. Det var ihvertfall slik jeg følte det da jeg var der. Innvendig er alt oppgradert med skreddersøm bygget på stedet, sier Kalsnes til Finansavisen.

SNASENT: Har du 40 millioner for hånden, kan du kjøpe palasset på Nesøya i Asker.
SNASENT: Har du 40 millioner for hånden, kan du kjøpe palasset på Nesøya i Asker. Vis mer