Magnus sett ute i T-skjorta

Politiet avhørte i går personene som skal ha angrepet Magnus få timer før han forsvant. Tipsflommen fra publikum var i går så stor at politiet måtte avvise enkelte tipsere. Kripos hjelper nå til med å kartlegge alle bevegelser i Sandvika sentrum natt til forrige lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vitnet som Dagbladet kontaktet, forteller om en tildragelse vi har visst om. Men vitnet gir episoden et annet preg, derfor satte vi inn ressurser på å gjennomgå den igjen, sier etterforskningsleder Tom Søreide til Dagbladet.

Tre personer

Vitnet som sier han fysisk skilte den savnede Magnus Stangeby Hasleto (19) fra angriperne, skildrer tre personer som var aktivt ute etter Magnus: to ungdommer med norsk utseende, og en mørkhudet person. De to nordmennene skal ha vært mest aktive. Alle tre bor i Oslo og er rundt 20 år.

- De har status som vitner, sier etterforskningslederen.

De tre ble kastet ut sammen med resten av gjengen rundt klokka 02. De skal ha vært på nachspiel i Oslo rundt den tida da Magnus forsvant.

- De avhørte har oppgitt alibimuligheter som vi foreløpig ikke har prioritert å sjekke nærmere.

Kysset jente

Festens siste minutter er nå avgjørende for etterforskninge n. Et vitne så Magnus kysse ei jente farvel før hun hoppet inn i en bil. Et annet vitne så ham ute klokka 03.30, med bare T-skjorte på overkroppen. Siden har ingen med sikkerhet sett Magnus.

To gutter som kjenner Magnus, ble i går ettermiddag avvist i skranken hos politiet, og bedt om å komme tilbake seinere. Årsak: Politiet ble nedrent av tipsere. Over 400 ringte inn med opplysninger fra Sandvika kvelden da Magnus forsvant.

Kripos bistår nå politiet i kartleggingen av alle bevegelser og observasjoner i sentrum natt til forrige lørdag.

Langvarig

- Vi kan fremdeles ikke utelukke at det har skjedd en ulykke. Jeg ser for meg en langvarig og omfattende etterforskning, sier Tom Søreide.

Bare en drøy hundremeter gjenstår før dykkerne som gjennomsøker den islagte elva, kommer ut i åpen sjø.

SAVNET: Magnus Stangeby Hasleto (19).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer