Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Magnus Stangeland gikk på grunn

Tidligere stortingspolitiker Magnus Stangeland grunnstøtte med 80 fot yacht.

GRUNNSTØTTE: Tidligere stortingspolitiker og forretningsmann Magnus Stangeland gikk søndag morgen på et skjær med yachten «Laika» like ved fiskemottaket i Ulvøysund i Blindleia. Foto: Jo Straube/Dagbladet
GRUNNSTØTTE: Tidligere stortingspolitiker og forretningsmann Magnus Stangeland gikk søndag morgen på et skjær med yachten «Laika» like ved fiskemottaket i Ulvøysund i Blindleia. Foto: Jo Straube/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En yacht på 80 fot gikk søndag formiddag på et skjær i Ulvøysund ved Lillesand. Yachten kjørte på feil side av sjømerkingen og grunnstøtte på skjæret.

Ifølge fvn.no var tidligere stortingspolitker og forretningsmann Magnus Stangeland ombord i båten.

Stangeland, som også er tidligere president i Redningsselskapet, førte ikke båten da den gikk på skjæret, men karakteriserer hendelsen som «beklagelig og pinlig».

Ifølge Stangeland skulle yachten «Laika» benyttes under den store skipsfartsutstillingen Nor-Shipping som åpner i Oslo 24. mai.

- Vi har leid yachten flere ganger av selskapet Laika Cruise som er eier av den, sier Stangeland til fvn.no

PÅ GRUNN: Båten står godt på skjæret. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
PÅ GRUNN: Båten står godt på skjæret. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media