Mahmouds Tinder-påfunn førte til 140 matcher på to dager

- De fleste synes det er unikt. Det var det jeg ville oppnå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter at 19 år gamle Mahmoud gjorde noe nytt på datingappen Tinder, har han «matchet» med 140 stykker på to dager, skriver Nyheter24.

Svensken var inne på et nettforum, hvor han kom over en amerikaner som hadde laget en type powerpoint-presentasjon ut av bildeplassen man har til rådighet.

- Jeg tenkte at det var gøy, men at jeg kunne gjøre det enda bedre. Jeg laget mine egne fem bilder, forteller 19-åringen til Dagbladet.

Flyttet til en mindre by Han flyttet nettopp fra Sundsvall til Uppsala. Tidligere har han kjent på at datingappen fungerte dårligere i en mindre by som Sundsvall.

- Men hittil har det gått bra. Før fikk jeg én match om dagen, nå har jeg fått 140 på to. Det har vært en morsom opplevelse, og mange synes det er gøy når man gjør ting med et glimt i øyet.

• Bla deg gjennom Mahmouds Tinder-bilder i bildeserien øverst i saken.

Han forteller at de fleste av de 140 har tatt initiativet til samtalen.

- De fleste skriver at det er morsomt og at det var et lurt grep å ta. De synes det er unikt og det var det jeg ville oppnå. Jeg ville at det skulle føles kult, smart og relevant, sier 19-åringen.

- Overdrevet komisk Også vennene synes påfunnet var morsomt.

- Det er meningen at den skal være overdrevet komisk. Tinder kan være vanskelig dersom man ikke gjør noe utenom det vanlige.

Han har ennå ikke vært på noen dater, men forteller at han er inne i en prosess.

- Jeg har fått flere nummere, men jeg jobber en del og det er vanskelig å få det til å passe, men det skal nok gå til slutt.

Mahmoud jobber som selger, og på fritiden holder han på med sin egen app.

- Den skal alt i alt fungere som et redskap som gjør deg til et bedre menneske. Man skal kunne ha oversikt over sine egne relasjoner og sitt eget nettverk. Den holder styr på bursdager og ting som skjer.