Maire (73) kjemper for opphold for sin tredje gambiske ektemann

Maire fikk avslag på søknad for å få sin 38 år yngre ektemann til Sverige: - Vi tar inn 30 000 flyktninger, hvorfor er det ikke plass til mannen min?

KJEMPER: 73 år gamle Maire Pehkonen kjemper for å få oppholdstillatelse for sin 38 år yngre ektemann. Foto: Hanna Egge-Grandert / Expressen.
KJEMPER: 73 år gamle Maire Pehkonen kjemper for å få oppholdstillatelse for sin 38 år yngre ektemann. Foto: Hanna Egge-Grandert / Expressen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

73-år gamle Maire Pehkonen vil bare bo med sin 38 år yngre ektemann fra Gambia, men nå har hun likevel fått avslag fra Migrationsverket i Sverige.

Avslaget på søknaden om arbeids- og oppholdstillatelse for ektemannen blir gitt i et langt brev hvor de forklarer at ekteskapet virker som et skalkeskjul.

Maire har nemlig vært gift med to menn fra Gambia tidligere som også var flere tiår yngre. Nå er 73-åringen klar til kamp.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer