Lever som digitale nomader

Maja og Stefan trosser alle reiseråd

Lar seg ikke stoppe av krav om munnbind, reiseråd og corona. Maja og Stefan har akkurat lagt ut på sitt livs drømmereise.

ENVEISBILLETT: Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve reiser uten returbillett. Til tross for corona, har de bestemt seg for å fortsette reiseeventyret de begynte på før pandemien. Foto: Maja Grønholdt Jensen/Instagram
ENVEISBILLETT: Maja Grønholdt Jensen og Stefan Bech Landgreve reiser uten returbillett. Til tross for corona, har de bestemt seg for å fortsette reiseeventyret de begynte på før pandemien. Foto: Maja Grønholdt Jensen/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg svarer deg seinere, jeg skal ut å surfe nå, sier Maja Grønholdt Jensen (31) da Dagbladet tar kontakt.

Livsnyteren og reiseentusiasten bestemte seg for å trosse alt som heter corona og ankom nylig Madeira sammen med kjæresten Stefan Bech Landgreve.

Med en enveisbillett i kofferten vet de ikke når returen til hjemlandet Danmark blir.

- Vi landet klokka halv ett på onsdag. Faktisk har jeg ikke sett en eneste turist på flyplasshotellet vårt ennå, sier Maja Grønholdt Jensen til danske BT, som omtalte det reiselystne paret først.

Allerede i september i fjor sa paret opp jobbene sine og leide ut leiligheten for å legge ut på sitt livs drømmereise. Nå er de i gang igjen etter at corona tvang dem hjem til Danmark for en lengre periode.

- Reising er livet vårt og vår hverdag. Slik som alle andre forsøker vi å vende tilbake til en så normal hverdag som mulig, forteller Maja Grønholdt Jensen til Dagbladet.

«Blåser» ikke i corona

Paret har i sitt andre forsøk på drømmereisen bare valgt å reise til land hvor de kan oppholde seg over lengre tid, da de vet det er en reell risiko for å bli strandet. De følger også de lokale smittevernreglene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.