Major får smekk på pungen

John Majors tidligere elskerinne Edwina Currie rettet onsdag kraftig kritikk mot den tidligere britiske statsministeren og sa at hans politiske kampanje for familieverdier og god moral var «råtten og ondskapsfull.»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Major har bekreftet opplysningene i Curries dagbok, som er blitt offentliggjort i avisen Times, om at de hadde et fire år langt utenomekteskapelig forhold på 1980-tallet.

Hun har ikke selv kommentert debatten som har oppstått i avisene, men onsdag sto hun fram og fortalte at hun ønsket å legge kortene på bordet.

Majors kampanje for familieverdier og god moral slo tilbake på den konservative regjeringen som måtte sparke ministre i tur og orden etter hvert som det kom fram at regjeringsmedlemmene selv hadde sine svin på skogen.

- Jeg ville sette ting på rett plass, sa 55 år gamle Currie onsdag.

Skamfull

- Framfor alt fikk jeg det for meg at jeg ville føle meg mye bedre hvis jeg ikke lenger holdt på andre folks hemmeligheter, sa hun.

Currie sa at hun ble lamslått da 59 år gamle Major svarte på avsløringene lørdag ved å si at forholdet var den mest skammelige hendelsen i hans liv.

- Han kan si nå at han var skamfull, men han var ikke mye skamfull den gang, og han ønsket at forholdet skulle fortsette, sa Currie.

Hun sa at hun ble sint på grunn av hykleriet, men at hun holdt tett med affæren fordi hun ikke ønsket å skade sine barn eller regjeringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer