Makaber bursdagspresang: Fikk voldta tenåring

16-åringen syntes kameraten fortjente en skikkelig bursdagpresang. Så han tvang en 16 år gammel jente til å utføre munnsex på bursdagsbarnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Detaljene rundt den angivelige massevoldtekten av en svensk 16-årig jente er grusomme. Opptil 15 gutter i alderen 14-17 år skal i lang tid systematisk ha voldtatt jenta, melder Aftonbladet.

Ved et tilfelle skal tre av guttene ha ringt på hjemme hos henne midt på natta.

Turde ikke annet- Jeg måtte åpne for dem. Jeg turde ikke annet. De gikk inn på rommet mitt og den ene gutten spurte om jeg ville gi ham munnsex. Jeg sa nei flere ganger, men han tok av seg buksene og stilte seg foran meg. Så tok han tak i hodet mitt og tvang penisen inn i munnen min. Han førte hodet mitt fram og tilbake til han fikk utløsningen, sier jenta i politiforklaringen sin.

- Jeg kunne ikke gjøre motstand. Jeg ville bare få det overstått.

De to andre guttene sto ved siden av og så på.

16-årig hallikEn 16 år gammel gutt skal ha fungert som hallik. Ifølge Aftonbladet skal han ha tatt med andre gutter til jenta, slik at de kunne ha sex med henne.

En av guttene som var mistenkt for seksuelle overgrep mot jenta sier at «halliken» har rykte på seg for å begå lovbrudd, og at «halliken» er stolt av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer