Makaber bursdagspresang: Fikk voldta tenåring

16-åringen syntes kameraten fortjente en skikkelig bursdagpresang. Så han tvang en 16 år gammel jente til å utføre munnsex på bursdagsbarnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Detaljene rundt den angivelige massevoldtekten av en svensk 16-årig jente er grusomme. Opptil 15 gutter i alderen 14-17 år skal i lang tid systematisk ha voldtatt jenta, melder Aftonbladet.

Ved et tilfelle skal tre av guttene ha ringt på hjemme hos henne midt på natta.

Turde ikke annet
- Jeg måtte åpne for dem. Jeg turde ikke annet. De gikk inn på rommet mitt og den ene gutten spurte om jeg ville gi ham munnsex. Jeg sa nei flere ganger, men han tok av seg buksene og stilte seg foran meg. Så tok han tak i hodet mitt og tvang penisen inn i munnen min. Han førte hodet mitt fram og tilbake til han fikk utløsningen, sier jenta i politiforklaringen sin.

- Jeg kunne ikke gjøre motstand. Jeg ville bare få det overstått.

De to andre guttene sto ved siden av og så på.

16-årig hallik
En 16 år gammel gutt skal ha fungert som hallik. Ifølge Aftonbladet skal han ha tatt med andre gutter til jenta, slik at de kunne ha sex med henne.

En av guttene som var mistenkt for seksuelle overgrep mot jenta sier at «halliken» har rykte på seg for å begå lovbrudd, og at «halliken» er stolt av det.

- Jenta hadde dårlig rykte, og han valgte vel henne for at hun skulle få enda dårligere rykte. Jeg skjønner ikke hvorfor. Han er kanskje syk i hodet, sier gutten.

Skrøt av sex-tvang
En annen av guttene har vært i leiligheten mange ganger når «halliken» har tatt med venner dit.

- En av dem som var der, skrøt av at han hadde tvunget jenta til å suge ham.

Jenta skal ha blitt voldtatt av en bekjent allerede da hun var 14 år. Men det var i sommer at massevoldtektene skal ha funnet sted. Rundt 15 gutter fra 14-17 år skal ha besøkt henne med jevne mellomrom.

Hun skal ha blitt tvunget til blant annet munnsex og analsex med de fleste guttene. I august fikk en sosialarbeider jenta til å fortelle den grusomme historien, og politietterforskningen begynte.

Etter to måneder bestemte påtalemyndigheten seg for å henlegge saken. Flere gutter har sagt at de hadde sex med jenta, men påtalemyndigheten greide ikke finne bevis for voldtekt eller seksuelle overgrep. For noen dager siden ba jenta og hennes mor om at saken måtte tas opp på nytt.