- Makan til journalistikk har jeg aldri opplevd!

Sandberg raser mot Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STORTINGET (Dagbladet): Per Sandberg (Frp) og Trine Skei Grande (V) møttes til debatt om flyktningsituasjonen i Europa, fra Valgboden til Dagbladet foran Stortinget. Det tok ikke mange sekundene ut i debatten før temperamentet skjøt i taket.

- Mens tusenvis av nordmenn sier at de ønsker å gjøre mest mulig for flyktninger og asylsøkere, mener du, Per Sandberg, at vi skal stenge Europa og bryte med asylinstituttet. Hvorfor det? innledet Dagbladets Peder Ottosen.

- Ta det tilbake - Det er direkte feil, og uredelig av Dagbladet. Makan til journalistikk har jeg aldri opplevd i min tid som politiker! Det er Dagbladet som har laga overskriften om å lukke Europa. Jeg har originalintervjuet her, med Dagbladet, der vi hadde en avtale om hvordan intervjuet skulle se ut. Dere har selv laga overskriften, og kutta halve intervjuet, så ta det tilbake! raste Per Sandberg under sendinga fra Dagbladets Valgbod.

Sandberg gikk også til angrep på programleder Martine Aurdal.

- Jeg snakket med deg på torsdagskvelden klokka 21.30, så du er fullstendig klar over det. Men da hadde du vel tatt den ei flaske rødvin så du var vel ikke klar over det, sa Sandberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer