Måker, spetakkel og Mari Bjørgan

En utspjåket måke har krasjlandet i Stavern og skal lage show og spetakkel i det fredelige sommerparadiset. Måken er Mari Bjørgan og i kveld har hun premiere på «101 valentinere».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er et one-woman-show, selvfølgelig. Det er det som er blitt den rutinerte revyskuespillerens varemerke etter hvert. Mari Bjørgan alene på scenen med en rappkjeftet kjeft som eneste selskap. Konseptet selger billetter. Allerede nå er det nesten utsolgt ut neste uke, og tradisjonen tro er det mange som tar turen innom Stavern for å se sommershowet på Hotell Wasilioff. Skal man få med seg Bjørgans siste frekkheter må man være om seg, men showet går så lenge folk vil se det.

Måke eller marihøne

I går vandret hun utenfor scenen for å prøve ut måkekostymet. I natt skulle hun skrive teksten som skal framføres i det utsøkte fuglekostymet.

- Du likner mer på ei marihøne, roper en bekjent til Stavern-jenta Mari. Måken smiler bryskt tilbake.

- Det er litt spesielt å spille i Stavern. Her er jeg født og oppvokst. Det jeg gjør her må jeg kunne stå for. I morgen må jeg til bakeren å kjøpe brød, så jeg kan ikke stikke meg unna. Forstår du? spør Mari. Men det spørs om ikke bysbarna trykker den nervøse måken til sitt bryst i sommer også. Det er fire år siden Mari Bjørgan laget sommershow på tettstedet for første gang. Siden har det vært revy hver sommer. Denne sesongen er det tredje gang det er Mari som er trekkplaster. Men måke har hun aldri vært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer