Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Makt mer sexy enn utseende

Stordalen, Heyerdahl, Thon og Røkke er sexy. Men ikke Stein Erik Hagen, mener Wenche Steen. Les hvorfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Vi kvinner tenner på makt. Dette er ett av aspektene ved en mann som dominerer enhver spørreundersøkelse. Makt er mer sexy enn et bra utseende, skriver Wenche Steen i et innlegg i Dagens Næringsliv i dag.

Steen er redaktør for magasinet Femme. Hun har tidligere vært redaktør for både Playboy og Mann. Den siste tiden har hun kombinert Femme med å ta diplomøkonomi med mastergrad i ledelse.

Hun har i innlegget tatt for seg Stein Erik Hagen, som hun syntes er utrolig usexy, iallefall om hun skal tro på media.

- Jeg har fulgt mye med på ham i debatter i media, og jeg synes han bruker makten sin slik at hele mannen blir usexy, sier hun til Dagbladet.no.

Hun legger til at det bare er det hun har lest i media hun kjenner, og ikke Hagen som person. I artikkelen kritiserer hun Hagen for det hun mener er et maktspill, og skriver at metodene han bruker er direkte usmakelig.

Han har spilt ulike roller i ulike maktspill innenfor norsk næringsliv i lang tid, og det er tydelig at han aldri gir seg når det gjelder å vinne. Metodene han bruker er direkte usmakelige, og det er utrolig at han får med seg oppegående, kunnskapsrike, velutdannete menn i sin prosess. Makt som utøves og frontes på denne måten er så langt fra sexy som det er mulig å komme, skriver Steen.

- Heldigvis mange sexy

Steen legger ikke skjul på hva hun mener om menn og makt, men heldigvis er det flere rike i Norge som også er sexy. Deriblant nevner hun Petter Stordalen, Jens P. Heyerdahl, Olav Thon og Kjell Inge Røkke.

- Det er morsomt å se disse mennene med sin makt, de er ikke på langt nær så ille som Hagen. Det er sikkert flere enn Hagen som misbruker makten sin, men det er han som har opptatt meg i det siste, sier hun.

Røkke er barnslig og leken, og viser sin rikdom og makt gjennom biler og båter, kul livsstil og pene damer.

- Ja, Røkke er sexy. Han har makt, men er ikke maktsyk. Mange kritiserer ham for alle bilene, damene og diverse, men la nå mannen holde på. Han har kommet dit han er fordi han er dyktig på det han driver med, sier Steen til Dagbladet.no.

Wenche Steen: Femme-redaktør mener makt er mer sexy enn utseende.
Usexy: Stein Erik Hagen er så maktsyk at han blir usexy, sier Steen.
Sexy: Steen mener Kjell Inge Røkke er utroig sexy fordi han har mye makt, men er lite maktsyk.