Makt-parene som deler både seng og jobb

Fem ministre, sju statssekretærer og en politisk rådgiver deler seng med politiske makkere.

FRP: Statsråd Per Sandberg (57) er gift med Line M. Sandberg (48), statssekretær i Helsedepartementet. De er et av parene innenfor politikken som både deler seng og jobb. FOTO: MARIUS FISKUM
FRP: Statsråd Per Sandberg (57) er gift med Line M. Sandberg (48), statssekretær i Helsedepartementet. De er et av parene innenfor politikken som både deler seng og jobb. FOTO: MARIUS FISKUM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjærester som deler de samme politiske verdiene har større sjanse til å bevare forholdet, mener ekspertene. Det er gode nyheter for Høyre/Frp-parene i regjeringsapparatet.

Bare i Helse- og omsorgsdepartementet har tre i den politiske ledelsen partnere i politikken: Statsråd Bent Høie er gift med Dag Terje Solvang, markedssjef i Høyre. Statssekretær Line Miriam Sandberg er gift med fiskeriminister Per Sandberg, mens statssekretær Maria Jahrmann Bjerke er gift med Jens Frølich Holte, statssekretær i Utenriksdepartementet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer