FORLATT I SØPPELSEKK: Malissa Sergent Lewis oppdaget en svart søppelsekk i motsatt kjørefelt i Kentucky i USA. Plutselig begynte den å bevege på seg. Video: Malissa Sergent Lewis Vis mer

Malissa var på vei til jobb da hun så en søppelsekk i kjørebanen: - Du som har gjort dette er en psykopat

Fant hundevalp i veibanen. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Amerikanske Malissa Sergent Lewis var på vei til jobb da hun så en sort søppelsekk i veibanen. Hun sakket ned farten da hun nærmet seg gjenstanden, og kunne tydelig se at noe rørte på seg inni posen.

Lewis stoppet bilen og gikk ut for å knyte opp sekken.

Da fikk hun seg et sjokk.

Tok den med seg hjem

- Jeg så søppelsekken i veien og jeg tenkte 'Så jeg nettopp at den rørte på seg?'. Da jeg kom nærmere skjønte jeg at noe faktisk beveget på seg. Jeg klarte ikke skjønne hva som skjedde. Noe levende var i den sekken, og jeg visste at jeg måtte få det ut, sier hun til dyrenettstedet The Dodo.

Hun åpnet forsiktig knuta på sekken, og ut kom en svart hundevalp. Ikke lenge etter var både Lewis og valpen i bilen, på vei til skolen hun jobber på i Kentucky.

- Rektor så meg og så 'Du har hund!'. Jeg sa 'Det er en lang historie'.

Da hun var ferdig for dagen tok hun valpen med seg hjem, før hun dro til veterinæren for å sjekke at alt var i orden.

Politiet etterforsker saken

Så publiserte hun to ulike videosnutter på Facebook.

«Hvis dette er din valp, si fra. Hvis du er kjeltringen som puttet den i en søppelsekk og kastet den i grøfta... da er du en psykopat», skrev Lewis.

Videoene har til sammen over to millioner visninger.

I kommentarfeltet raser folk over at noen faktisk gjør dette med et dyr.

- Vi har valpen og vi kommer til å beholde ham. Vi har fått noen telefoner om en mulig eier, og politiet og dyrevernet etterforsker saken, sier Malissa Sergent Lewis til Dagbladet.