Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mamma hjalp sønnen med ransutbyttet

Moren til drapssiktede Tony Olsson er mistenkt for å ha forsøkt å hjelpe sønnen å rømme fra Costa Rica. Politiet har funnet kvitteringer som tyder på at moren har vekslet inn en million svenske kroner, og nå er hun forsvunnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tony Olsson rømte til Costa Rica etter å ha ranet en bank og drept to politimenn i Sverige. Hans mor Britt Brodin reiste etter til Costa Rica. Den svenske avisa Aftonbladet betalte reisen hennes, siden hun ønsket å være hos sønnen sin når han skulle overgi seg.

Mamma hjalp Tony?

Nå tror svensk politi at moren har spilt en viktig rolle i fluktplanene til sønnen. En politietterforsker sier til Expressen at de tror moren har reist fra bank til bank og vekslet de svenske pengene inn i lokal valuta. Til sammen en million svenske kroner av ransutbyttet skal Britt Brodin ha vekslet inn. I leiligheten til sønnen fant politiet i vekslingskvitteringer fra flere banker, og en detaljert liste over forskjellige banker i Costa Ricas hovedstad San Jose.

Politiet ønsker nå å finne ut om det var Tony Olsson eller hans mor som vekslet de svenske pengene til lokal valuta.

Moren til Tony Olsson har trolig forsvunnet fra Costa Rica. En drosjesjåfør har fortalt politiet at han kjørte henne til flyplassen i går hvor hun sjekket inn på en reise. Det er fortsatt uklart hvor hun har dratt og politiet har heller ikke fått stadfestet om hun virkelig forlot Costa Rica eller ikke.