Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-  Mamma, hva er toppløsmassasje?

Ti år gammel spurte datteren den nå halliktiltalte moren: -  Mamma, hva er toppløsmassasje? Nå er både mor og datter tiltalt for narkotikasmugling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Datteren (20) har erkjent at hun smuglet narkotika fra Amsterdam til New York og fra Rio til Amsterdam sommeren 2000. Da var hun 15 år.

Moren (46) er tiltalt for hallikvirksomhet på bordellet Studio 70 og organisering av smugling av heroin og ecstasy til USA.

Hun hevder hun ikke visste at det var en smuglertur hun lot 15-åringen reise på.

Ikke spesielt liv

I retten i går stilte datterens forsvarer, Marius Dietrichson, spørsmål om forholdet mellom mor og datter. Moren mente at hennes liv som hallik og prostituert ikke hadde påvirket datterens barndom negativt.

-  Hun fikk innblikk i et spesielt liv, men vi levde ikke et spesielt liv hjemme. Jeg tror hun har hatt en jævlig god oppvekst. Hun har aldri hørt to mennesker kjefte på hverandre. Vi har hatt det bra, vi har hatt det innmari bra, med masse penger og reiser, sa 46-åringen.

-  Spennende

Moren sa at datteren ikke var involvert i prostitusjon på noen måte, og ikke hadde kontakt med prostitusjonsmiljøet. Men utover i forklaringen kom det fram at datteren ikke var fremmed for å oppholde seg på Studio 70.

-  Jeg tok ikke med yrket hjem, men hun ville gjerne være på Studio 70, noe jeg nektet henne. Hvis jeg ikke var til stede, var det lett for henne å gå ned der, for vi bodde i etasjene over. Jeg ble ganske arg når hun trakk ned der, men det er klart, hun var ei ung jente, dette var spennende. Hun har sett og blitt skjemt bort av jentene. Hun har i alle fall bare sett solskinnssida. Vi har hatt et svært nært forhold, og det eneste jeg ikke har fortalt henne er om sexsalget, sexbiten, sa moren.

-  Den første gangen datteren min stilte spørsmål som involverte massasjestudio, kom før jeg ble arrestert på massasjestudiet Neptun. Da var hun 13- 14 år. Hun spurte: «Mamma, hva er toppløsmassasje?»

-  Det var vel i 94- 95 det skjedde, og da var hun vel 9- 10 år gammel, repliserte datterens forsvarer.

-  Ja, si 10 da, svarte den tiltalte moren.

Helt normal

Den halliktiltalte har i sin forklaring brukt mye tid på å framstille seg som omsorgsperson for de prostituerte, og har fortalt at massasjepikene ofte bodde i leiligheten der hun bodde med datteren. En gang flyttet de ut for å gjøre rom for utenlandske prostituerte som startet sexsalg fra leiligheten over Studio 70. Likevel var 46-åringens konklusjon:

-  Hun har hatt en helt normal oppvekst. Vi har sovet i samme seng i alle år, vi har alltid lagt oss sammen, og selv om jeg har vært ute på natta, var jeg alltid der når hun våknet opp. Hun har aldri satt spørsmålstegn ved det jeg gjør.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media