Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mamma, hvor er armen min?

Tyv tok armen til Carmen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Hver kveld spør vesle Carmen Karlsson (3) foreldrene sine trist: - Hvor er armen min?

En tyv har nemlig stjålet armskinnen hennes. Skinnen, som Carmen kaller for armen sin, ble stjålet fra familiens bil da de var på handletur sist fredag, skriver den svenske avisen Expressen.

Carmen er født uten ordentlig utviklet høyrearm. En liten stump med to fingre stikker ut fra skulderen, men hun har verken albue, underarm eller hånd. Med tiden skal hun få en armprotese, men i mellomtiden har hun en skinne som hun bruker om natten. Det er den 3-åringen nå savner.

Hadde vært hos legen

- Skinnen er spesialtilpasset, og Carmen innser at hun trenger den, sier pappa Kenth til avisa.

Carmen hadde vært hos legen i Göteborg sammen med mamma Belena og pappa Kenth for å gjennomgå tester og undersøkelser. Forelderne hadde lovet jenta at hun skulle få en leke etterpå, så de stakk innom kjøpesenteret Backaplan på hjemveien. Da de kom tilbake til bilen, hadde noen tatt seg inn og tatt armen, fire nøkkelknipper og en perm med alle papirene og journalene til Carmen fra hun ble født og fram til i dag.

Etterlyst

Pappa Kenth Karlsson har politianmeldt saken og satt opp plakater med etterlysning av armen på oppslagstavlen i kjøpesenteret. Han ber nå tyven pent om å returnere tyvegodset.

SAVNER ARMEN: Noen har stjålet «armen» til Lille Carmen (3). Foto: Leif Gustavsson/ Expressen
SAVNER ARMEN: Noen har stjålet «armen» til Lille Carmen (3). Foto: Leif Gustavsson/ Expressen Vis mer

- Verken nattskinnen eller journalene har noen verdi for andre. Derimot er de veldig verdifulle for Carmen, sier pappaen.

- HVOR ER ARMEN? Hver kveld spør Carmen foreldrene om hvor det blir av nattskinnen som tyven tok.