Kristen opplevde alle foreldres mareritt

Mamma Kristen gråt seg i søvn da ingen kom i sønnen (9) aller første bursdag

- Bare tre timer til vennene mine kommer. Dette er den beste dagen i livet mitt, sa sønnen. Men det var ingen som kom. Nå ber mamma Kristen alle foreldre huske å svare på invitasjoner. 

ALENE: Han hadde selv dekket bordet og ventet i enorm spenning til sitt første burdagsselskap. Men det var ingen som ville feire niåringens bursdag med ham. Foto: Kristen Layne
ALENE: Han hadde selv dekket bordet og ventet i enorm spenning til sitt første burdagsselskap. Men det var ingen som ville feire niåringens bursdag med ham. Foto: Kristen Layne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Jeg skriver dette med hovne øyne, som fortsatt svir etter at jeg gråt meg selv i søvn».

Slik åpner amerikanske Kristen Layne sitt hjerteskjærende blogginnlegg om sønnens niende bursdag. Ingen - ikke én - møtte opp for å feire at Mahlon Layne ble ni år gammel, og mamma Kristen valgte å dele bilder fra bursdagsselskapet som aldri ble noe av.

Affæren blir ekstra ille av at dette var Mahlons aller første ordentlige bursdagsselskap, og mamma Kristen åpner bloggen med å be alle foreldre skjerpe seg og huske å gi skikkelig tilbakemelding på om barna deres kommer i selskapet eller ei.

Begeistring blir til skuffelse

Etter å ha fått hjemmeundervisning i flere år begynte bursdagsgutten omsider på vanlig skole i august i år da familien flyttet.

«Han delte ut mange invitasjoner til sine venner på skolen, og telte ivrig ned dagene, timene og minuttene til sin aller første bursdag. Når dagen endelig kom var han oppe før sola. Han blåste ballonger, vasket rommet sitt, la fram klærne han ville gå med, dekket bordet og satt nøye sammen godteposer til vennene sine», skriver hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer