Mamma Mia fikk gutt

Eks-håndballstjerna Mia Hundvin (27) og snowboardhelten Terje Håkonsen (29) ble onsdag foreldre til en liten gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kilder nær paret bekreftet fødselen overfor Dagbladet i går. Nyheten om at håndballproffen var gravid med Terje Håkonsen ble kjent i september i fjor. Da sluttet Hundvin umiddelbart som håndballspiller på det danske laget Aalborg. Siden den gang har kjæresteparet flyttet inn i en praktvilla på eksklusive Bygdøy i Oslo til 10,2 millioner kroner.

Ikke Volvo

27 år gamle Hundvin har tidligere avslørt at graviditeten ikke var planlagt.

- Jeg gleder meg veldig mye. Men jeg skal ikke slutte å leve. Jeg skal verken flytte på landet, få hund eller Volvo. Det er det eneste jeg har planlagt, fortalte Mia Hundvin til danske BT i vinter.

- Å være gravid, det er nok ikke noe jeg kommer til å gjenta så altfor ofte, sa Mia i et intervju med Magasinet i februar.

Holder ikke kjeft

Kjendisparet Hundvin/Håkonsen har vært kjærester i snaut halvannet år. Før det var Mia gift med håndballspilleren Camilla Andersen. Seinere har hun avvist at hun er lesbisk. Noe den frittalende bergenseren undret seg over at pressen slo stort opp.

- Skal jeg være helt ærlig, så har jeg ofte sagt ting som jeg siden har angret på. Jeg er et veldig følelsesmessig menneske, og det er ofte jeg ikke klarer å holde kjeft, sier hun, men påpeker samtidig at hun ikke har for vane å angre på ting, sa Mia til BT.

Hun har to år igjen av kontrakten med Aalborg, men om den tidligere Tertnes-spilleren gjør comeback på håndballbanen, er uvisst.

- Selvfølgelig vil det forandre livet mitt å få barn, men jeg må jo ta vare på meg selv også. Jeg kan jo ikke glemme å leve, sa Mia til Magasinet.

Sønn nr. 2

Håkonsen har sønnen Michael fra før, og 29-åringen har uttalt til Dagbladet at han gleder seg til å bli pappa igjen.

- Klart jeg gleder meg. Det blir gøy, og setter ting i perspektiv, sa Håkonsen til Dagbladet i vinter.

Babyen ventet med å komme til etter termin, noe som er vanlig for førstegangsfødende.

Økologisk mat

Dagbladet kom ikke i kontakt med de nybakte foreldrene i går. Men Håkonsens manager Henning Andersen svarte dette:

- Jeg kommenterer bare sportslige ting og økologisk mat, sier Andersen til Dagbladet.

- Blir det mye økologisk mat på den lille framover, da?

- He-he....Jeg gir ikke noen kommentar.

MAMMA: Mia Hundvin fødte en sønn onsdag. 27-åringen har tidligere sagt at hun ønsker å fullføre medieutdannelsen i København etter svangerskapspermisjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer