Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mamma og pappa er døde, og jeg har overlevd et flykrasj

Larry Wilkins fikk besøk han aldri vil glemme.

SJOKK-BESØK: Larry Wilkins fikk uventet besøk: Utenfor døra stod en sju år gammel jente, den eneste overlevende fra flykrasjet noen kilometer unna. Foto: Timothy D. Easley/Ap/Scanpix
SJOKK-BESØK: Larry Wilkins fikk uventet besøk: Utenfor døra stod en sju år gammel jente, den eneste overlevende fra flykrasjet noen kilometer unna. Foto: Timothy D. Easley/Ap/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larry Wilkins hørte en svak bankelyd. Så gjødde de to hundene hans, og amerikaneren gikk mot døra. Utenfor stod en liten jente. Leppene hennes skalv, nesa blødde og armene og beina var skrapet opp, melder CNN, som har intervjuet mannen.

- Hun sa at mammaen og pappaen hennes var død, og at hun hadde vært med på en flystyrt, sier Wilkins.

Sjuåringen hadde vært på flytur med foreldrene, søstera og et søskenbarn. Alle unntatt den lille jenta døde da flyet, en Piper PA-34, styrtet.

Den lille jenta kom seg ut av flyet og gikk gjennom mørket i det Wilkins beskriver som et «veldig, veldig humpete område». Jenta hadde ikke på seg sko og hadde på seg en shorts.

- Hun er en utrolig modig liten jente. Jeg kunne ikke ha trodd at en sjuåring kunne ha klart noe slikt, forteller Wilkins.

Kentucky State Police etterforsker nå hva som har skjedd i forkant av flystyrten.

- Jenta kom seg ut av vraket på egenhånd og klarte å komme seg til nærmeste hus, hvor hun fikk meldt om ulykken. Det er et mirakel at hun overlevde, men det er tragisk for de fire andre som ikke gjorde det, sier Dean Patterson i Kentucky-politiet ifølge BBC.

Jenta ble sendt på sykehus, men er i relativt god fysisk form.

Jenta og familien fløy fra Mount Vernon i Illinois.

HUS I SKOGEN:  Hjemmet til Larry Wilkins ligger i skogen i Kuttawa, i Kentucky. Det var hit den lille jenta som overlevde flystyrten banket på døra. Foto: Timothy D. Easley/Ap/Scanpix
HUS I SKOGEN: Hjemmet til Larry Wilkins ligger i skogen i Kuttawa, i Kentucky. Det var hit den lille jenta som overlevde flystyrten banket på døra. Foto: Timothy D. Easley/Ap/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media