Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mamma siktet for dobbeltdrap

Barna drept med hundre knivstikk hver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

USA rystes av et dobbeltdrap etter at søskenpar ble funnet drept onsdag kveld. Christian (9) og Gracie (3) Vasilev ble stukket i hjel hjemme i familiens hus i Chicago.

I dag ble moren deres arrestert og siktet for å ha drept barna sine med flere hundre knivstikk.

Mamma arrestert

Etterforskerne mener at det var Tonya Vasilev (34) selv som myrdet barna. Barnas far og en venn av familien fant de døde barna da de kom hjem på kvelden, skriver AP.

Niåringen ble funnet rett innenfor inngangsdøra. Både den tre år gamle jenta og moren ble funnet i annen etasje. Lille Gracie var død, og moren hadde tilsynelatende overflatiske knivstikk i hendene.

Barna er truffet av mer enn hundre knivstikk hver, og drapsmannen har brukt flere forskjellige kniver.

- Det kan ikke bli verre enn dette, sier talsmann Rich Russo i det lokale politiet.

Mistet baby

For fem år siden mistet familien en tre måneder gammel baby da det brøt ut brann i familiens hjem. Politiet fant ikke årsaken til dødsbrannen i 2000, men mistenkte aldri noen i familien for å stå bak.

Tonya Vasilev var hjemme da brannen brøt ut. Hun forklarte at hun hadde etterlatt babyen i en kurv i vaskerommet mens hun gikk for å se etter sønnen sin. Kort tid senere så hun at det kom røyk fra rommet. Nå blir saken gjenopptatt.

Hele Norges coronakart