Mamma stjal - skyldte på sønnen (5)

Da foreldrene ble tatt i å stjele barnesko prøvde de å legge skylda på sin fem år gamle sønn. Etterpå ble han slått i ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOSS/OSLO (Dagbladet): Den grove hendelsen fant sted på et kjøpesenter i Moss. Kvinnen hadde underskjørt ment å romme tyvegods.

Kvinnen, to menn og en liten gutt visste ikke at de ble overvåket av kameraer på Mosseporten senter i Moss før helga. Kvinnen tok et par barnesko inne på G-sport og satte dem på sønnen, mens mennene passet på.

Først forlot kvinnen butikken alene. Så ble gutten sendt ut med de nye, ubetalte skoene på føttene. Da også de to mennene forlot butikken uten å betale, ble de stoppet av senterets sikkerhetsfolk. De ble svært overrasket over det som skjedde da de påpekte at gutten hadde et par ubetalte, nye sko på beina.

Kynisk spill med barn

- Vi var fire vitner til at begge mennene, både faren og den andre, slo gutten i ansiktet flere ganger. Femåringen viste ikke noe tegn til reaksjon, sier aktivitetsleder Geir Saxegaard ved Mosseporten senter.

Han tror gutten var godt informert om hva som skulle skje før han fulgte med inn i butikken.

- Det var tydelig et innøvd og godt organisert spill der barnet var inkludert i de voksnes ugjerninger. Gutten verken skrek eller gråt, noe som ville vært normalt. Jeg tror han var klar over hele spillet, sier Saxegaard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer