Mamma trodde Bushr (2) døde i kampene i Damaskus

Her er han tilbake i mammas armer etter at han lenge vandret alene i ruinene.

GJENFORENT: Den to år gamle gutten, Bushr Al Tawashi, ble forlatt av sine foreldre under kampene i Syria i sommer. Nå er han endelig tilbake i mors armer. Foto: AP Photo / Petros Karadjias
GJENFORENT: Den to år gamle gutten, Bushr Al Tawashi, ble forlatt av sine foreldre under kampene i Syria i sommer. Nå er han endelig tilbake i mors armer. Foto: AP Photo / Petros Karadjias Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Alle foreldres mareritt er å miste barna sine.

En to år gammel syrisk gutt ble forlatt av sine foreldre under en skyteepisode i Damaskus i sommer. Foreldrene har hele tiden trodd at sønnen døde under kampene.

Den lille gutten er nå på mirakuløst vis blitt gjenforent med sine foreldre.

- Du kan bare forestille deg hva foreldrene følte da de ble gjenforent med sin sønn etter å ha båret på denne skylden. De trodde han var død, sier familiens advokat, Stella Constantinou til nyhetsbyrået Associated Press.

Vandret alene Ingen vet nøyaktig hvor lenge den lille gutten, Bushr Al Tawashi, vandret alene i ruinene i hans hjemby Al-Kaboun. Det var jagerfly som fløy over området som oppdaget gutten. Deretter ble gutten levert til en annen familie som tok vare på ham.

- Midt i alt kaoset og kampene mellom regjeringsstyrker og syriske opprørere hadde foreldrene ikke annet valg enn å flykte. De håpet på at andre familiemedlemmer fant ham og tok vare på ham, sier Constantinou.

På grunn av de harde kampene ble foreldrene hindret i å gå tilbake for å lete etter den lille sønnen. De søkte midlertidig husly i en flyktningleir.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer