- Man ser jo at begge har vært på stranda

For kona er også solbrun. Berlusconi plumper ut igjen.

FALT IKKE I GOD JORD: Berlusconi klovnet som vanlig da han møtte presidentparet under G20-toppmøte i USA forrige uke. Bildene viser en tydelig utilpass Barack Obama og hans kone som møter 72-åringen med en utstrakt hånd, istedenfor klemmer slik de andre topplederne hadde fått. Foto: AFP PHOTO/SCANPIX
FALT IKKE I GOD JORD: Berlusconi klovnet som vanlig da han møtte presidentparet under G20-toppmøte i USA forrige uke. Bildene viser en tydelig utilpass Barack Obama og hans kone som møter 72-åringen med en utstrakt hånd, istedenfor klemmer slik de andre topplederne hadde fått. Foto: AFP PHOTO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Italias statsminister Silvio Berlusconi er kjent for å være svært frittalende, og tråkker dermed på mange uventede tær.

I går lot han sine morsomheter gå utover USAs president Barack Obama og hans kone Michelle, ifølge The Daily Mail.

- SolbrunUnder en tale til partiets tilhengere i Milano ville Berlusconi overbringe en hilsen fra USA.

- Hva var det han het igjen. Han solbrune fyren. Ja, Barack Obama!, utbrøt han og fortsatte med en spøk om presidentfruen:

- Dere vil ikke tro det. Begge to har vært på stranda, for kona er også solbrun.

I tillegg til å kommentere hudfargen, angrep statsministeren Obamas bruk av tekstframviser. Dette er en skjerm som viser teksten taleren skal lese og som brukes flittige av amerikanske politikere.

- Han er ikke like dumdristig som de av oss som sier det som faller dem inn. Vi har vel alle spurt oss selv - vet han hva han gjør eller er han bare flink til å lese?

Lo av vitseneDet er ikke første gangen Berlusconi har det morsomt på bekostning av Obama.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer