Mandag kommer godværet til Norway Cup

Fuktig kampstart i sag.

FØRSTE KAMP:  Juniorene (19 år) til Alvdal og Torvastad spilte den første kampen i ruskevæfret på Ekebergsletta i formiddag. FOTO: HALVOR SOLHJEM NJERVE/DAGBLADET.
FØRSTE KAMP: Juniorene (19 år) til Alvdal og Torvastad spilte den første kampen i ruskevæfret på Ekebergsletta i formiddag. FOTO: HALVOR SOLHJEM NJERVE/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg @dagbladet.no på Instagram og Snapchat og få de siste oppdateringene fra Norway Cup!

(Dagbladet): Gladmelding fra Meteorologisk institutt til titusener av fotballspillere og støtteapparat i åpningsplasket i Norway Cup på Ekebergsletta og omegn søndag formiddag:

- Det blir lettere vær allerede fra 16-tiden i dag. Allerede nå har vi sett noen spredte glimt av sol og oppholdsvær. Men det er nok fare mer nedbør utover ettermiddagen fram til da, sier vakthavende meteorolog Ingrid Bentsen til Dagbladet.

Og hun er enda hyggeligere melding å komme med for neste døgn.

18-19 grader
- Mandag blir det oppholdsvær og 18-19 grader over Oslo. Det blir ettermiddagsbyger over stor-Oslo og omegn, men akkurat nå ser det ut til at bygene kommer nord for Oslo, sier  Berntsen.

Og stort hyggeligere melding for ukestarten kan ikke de 32 000 spillerne og kriseplanleggerne i Norway Cup-staben få.

Kriseplan
Arrangøren av verdens største fotballturnering har 56 kunstgrassbaner i bakhånd dersom det blir for mye gjørme, men det aller beste er å slippe å bruke den planen.

Tirsdag og onsdag er det derimot ikke noe som endrer på utsiktene for bygevær over Oslo og Norway Cup, før det letter igjen fram mot finalene fredag og lørdag.

Her kan du sjekke værutsiktene for ditt oppholdssted hvor som helst på kloden.

FUKTIG START - BEDRE MANDAG:  Regnvått under første kampdag i Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo søndag formiddag.
Foto: Jon Olav Nesvold, NTB Scanpix.
FUKTIG START - BEDRE MANDAG: Regnvått under første kampdag i Norway Cup på Ekebergsletta i Oslo søndag formiddag. Foto: Jon Olav Nesvold, NTB Scanpix. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer