Mandag tok leiligheten i Tromsø i fyr. I natt brant den igjen

- Usikker på årsaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En tom leilighet i en kommunal boligblokk i Tromsø begynte å brenne natt til fredag. Samme leilighet brant også natt til mandag.

Brannen ble meldt ved 3.30-tiden. Brannvesenet, politiet og ambulansepersonell rykket ut til stedet, som ligger like ved brannstasjonen i Tromsø. To personer ble evakuert fra bygningen, skriver Nordlys.

Like før midnatt natt til mandag brant det også i samme leilighet.

- Det er andre gang det er brann i denne leiligheten denne uken. Vi er usikker på årsaken til brannen, men leiligheten var tom da røykdykkere fra brannvesenet tok seg inn, sier Sverre Steffensen, politiets innsatsleder på stedet til avisen.

Operasjonsleder Reinert Johansen i Troms politidistrikt forteller til NTB at de ikke har fått tak i personen som disponerer leiligheten. Han ønsker ikke å gå inn på om brannen kan være påsatt.

- Vi ønsker ikke å spekulere i årsak nå. Saken skal etterforskes av politiet, sier han

Leiligheten har vært ubebodd siden brannen natt til mandag, ifølge naboer. En person fikk behandling på stedet etter å ha pustet inn røyk. Rundt klokken 4 fikk brannvesenet kontroll på brannen.

- Leiligheten er nå ubeboelig, sier operasjonslederen.

(NTB)


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer