- Mange barn og en gravid kvinne blant de skadde

- Vi vi vasser i blod og død, sier lege Mads Gilbert på Gaza-sykehus.

MANGE DREPTE: De første bildene fra dagens blodbad er nå i ferd med å komme ut av Gaza. Ved sykehusene er forholdene ubeskrivelige.
MANGE DREPTE: De første bildene fra dagens blodbad er nå i ferd med å komme ut av Gaza. Ved sykehusene er forholdene ubeskrivelige. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRENSA TIL GAZASTRIPEN (Dagbladet.no): Israel har i hele dag fortsatt framrykningen med stridsvogner og infanterisoldater i Gaza, mens artilleriskyts og raketter fra fly og helikoptre stadig pågår.

Siden bakkeangrepet startet i går kveld er minst 25 mennesker drept, ifølge Al-Jazeera. Det bringer trolig det totale dødstallet i Israels ni dager lange offensiven til nærmere 500 mennesker. Omlag 2400 mennesker er skadd.

I formiddag meldte nyhetsbyrået Reuters om at minst fem personer ble drept og flere skadd da en israelsk artillerigranat slo ned i det sentrale handlestrøket i Gaza by i formiddag.

Den norske legen Mads Gilbert i Norwac, som nå jobber på spreng for å redde liv i Gaza, forteller om enda flere drepte.- Israel har akkurat bombet det sentral grønnsaksmarkedet i Gaza. Minst ti er drept. Minst 80 skadde har komme hit til Shifa-sykehuset. De dør mellom hendene på oss, skrev Gilbert i en tekstmelding til Dagbladet.no tidligere i dag.

Han er svært opprørt over situasjonen.- Vi vasser i blod og død. Masse barn. Gravid kvinne. Jeg har aldri opplevd noe så fryktelig. Vi hører tung skyting og fortsatt nære bombedrønn, skrev Gilbert til Dagbladet.no i 14-tida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer