Mange dødsfall på veiene etter nyttår

Oslo (NTB): Etter nyttår har fem personer mistet livet i trafikkulykker på norske veier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fjoråret ble et av de verste ulykkesårene på veiene. De dystre ulykkestallene fortsetter i det nye året. Nyttårsnatten omkom en mann i 20-årene i en trafikkulykke i Samnanger i Hordaland. Mannen kjørte i veggen i Hagaåstunnelen på riksvei 7.

En 30 år gammel mann fra Klepp i Rogaland døde på Ullevål sykehus søndag etter skadene han pådro seg i en utforkjøring mellom Mandal og Kristiansand fredag kveld. Ulykken skjedde da 30-åringen kjørte av veien og inn i en fjellvegg på E-39 ved Valand mellom Mandal og Kristiansand.

Et barn på fire år omkom i en bilulykke på E6 i Jessheim i Akershus like før klokken 9 lørdag. Det var fem personer i bilen, men de andre ble ikke skadd. Bilen kom kjørende fra riksvei 174 fra Gardermoen og ut på E6 i sørgående retning. Like etter gikk bilen rundt, kjørte ut av kjørebanen og havnet på taket. Lørdag var det svært glatt på veistrekningen.

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke på riksvei 7 ved Noresund i Buskerud natt til søndag. Bilen mannen var fører av, kom over i feil kjørebane, og kolliderte med en buss. En kvinne som var passasjer i bilen ble alvorlig, men ikke livstruende skadd i ulykken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer