Mange dødsfall på veiene etter nyttår

Oslo (NTB): Etter nyttår har fem personer mistet livet i trafikkulykker på norske veier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fjoråret ble et av de verste ulykkesårene på veiene. De dystre ulykkestallene fortsetter i det nye året. Nyttårsnatten omkom en mann i 20-årene i en trafikkulykke i Samnanger i Hordaland. Mannen kjørte i veggen i Hagaåstunnelen på riksvei 7.

En 30 år gammel mann fra Klepp i Rogaland døde på Ullevål sykehus søndag etter skadene han pådro seg i en utforkjøring mellom Mandal og Kristiansand fredag kveld. Ulykken skjedde da 30-åringen kjørte av veien og inn i en fjellvegg på E-39 ved Valand mellom Mandal og Kristiansand.

Et barn på fire år omkom i en bilulykke på E6 i Jessheim i Akershus like før klokken 9 lørdag. Det var fem personer i bilen, men de andre ble ikke skadd. Bilen kom kjørende fra riksvei 174 fra Gardermoen og ut på E6 i sørgående retning. Like etter gikk bilen rundt, kjørte ut av kjørebanen og havnet på taket. Lørdag var det svært glatt på veistrekningen.

En mann i 20-årene omkom i en trafikkulykke på riksvei 7 ved Noresund i Buskerud natt til søndag. Bilen mannen var fører av, kom over i feil kjørebane, og kolliderte med en buss. En kvinne som var passasjer i bilen ble alvorlig, men ikke livstruende skadd i ulykken.

Søndag formiddag døde en 68 år gammel kvinne i en trafikkulykke på riksvei 35 ved Ask på Ringerike i Buskerud.

I tillegg kommer en rekke ulykker med personskade de tre første dagene av det nye året.